Primăria Oradea vine în sprijinul mediului de afaceri local, punând la dispoziția companiilor care își desfășoară activitatea în această perioadă măști de protecție pentru angajați.

Măștile sunt de tip chirurgical în 3 straturi, produse în România, cu certificat de conformitate CEE.

Pot solicita măști companiile cu peste 25 de angajați, contracost, la prețul de achiziție al Agenției de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) SA. Se pot achiziționa maxim 10 bucăți/angajat.

Programul de funcționare al ADLO este zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16.00. Date contact ADLO: tel: 0359.889.389, e-mail: contact@adlo.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.