Locuitorii orașului Cehu Silvaniei sunt obligați, începând de joi, să poarte pe stradă și în spațiile publice închise măști sau alte obiecte de vestimentație care le pot proteja fața.

“Începând cu data de 23.04.2020 devine obligatorie purtarea mijloacelor de protecție, constând în măști de protecție, eșarfe, bandane, fulare etc. de către toate persoanele care circulă pe raza administrativ-teritorială a orașului Cehu Silvaniei sau se află în spații publice închise (instituții publice, magazine, farmacii, bănci etc.)”, a decis marți Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.