Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (FOTO), a anunțat miercuri, la ZIUA LIVE, că până în 15 mai, la ieșirea din starea de urgență, toate școlile și în grădinițele din municipiu vor avea montate dispozitive cu dezinfectanți.

„Am decis ca toate școlile și grădinițele din oraș să aibă montate dispozitive cu dezinfectant până la sfârșitul stării de urgență, până pe 15 mai dată după care e posibil să fie reluate cursurile. Montăm mai multe dispozitive cu dezinfectant pentru fiecare școală, între 5 și 10 dispozitive, în funcție de mărimea școlii, astfel încât copiii, profesorii să le utilizeze la școală, asta pe lângă dezinfecția generală care se va face în continuare”, a anunțat primarul Emil Boc la ZIUA LIVE.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.