Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie începând de miercuri şi în Timişoara. Se pot folosi eşarfe, măşti din pânză sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă a Timişoarei, din 22 aprilie 2020, purtarea măştii devine obligatorie.

„Pe teritoriul administrativ al municipiului Timişoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască şi mănuşi pe mijloacele de transport public şi în spaţiile închise ale structurilor închise publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul”, se arată în decizia CSU Timişoara.

Potrivit autorităţilor, pe post de mască pot fi folosite şi eşarfe, pentru a existe un filtru între atmosferă şi aparatul respirator (nas şi gură).

Vor exista trei zile în care nu se vor aplica amenzi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.