fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăDIASPORASpania: Mahou donează bere și apă minerală în valoare de peste 75...

Spania: Mahou donează bere și apă minerală în valoare de peste 75 milioane de euro unităților de alimentație publică pentru a sprijini redeschiderea acestora

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania Mahou San Miguel, brandul de frunte pe piața berii spaniole, a anunțat luni, 21 aprilie a.c., că își va sprijini clienții din unitățile de alimentație publică afectați de Covid-19, cu donații de bere și apă minerală în valoare de peste 75 milioane de euro, imediat ce starea actuală de alarmă și restricții se va încheia, scrie El País.

Prin această inițiativă, compania Mahou San Miguel, „dorește să contribuie la ameliorarea impactului economic pe care măsurile de combatere a pandemiei l-au provocat în baruri și restaurante, oferindu-le marfă, astfel încât să-și poată începe activitatea cu costuri mai mici”, au explicat oficialii companiei într-un comunicat.

În general, Mahou va oferi clienților săi câte două butoaie de bere pentru fiecare robinet și echivalentul consumului mediu aproximativ pentru o săptămână întreagă în sticle returnabile atât cu bere cât și cu apă minerală naturală. Compania îi va sprijini cu livrarea suplimentară de bere de la mărcile sale Mahou, San Miguel și Alhambra și apă minerală naturală Solán de Cabras, în formate returnabile.

Această măsură face parte dintr-un plan pe care compania Mahou San Miguel l-a inițiat în sprijinul sectorului de alimentație publică, care speră să contribuie la renașterea activității odată cu începerea lucrărilor în unități. Închiderea barurilor și a restaurantelor a reprezentat, de asemenea, un impact semnificativ și asupra sectorului berii.

Peio Arbeloa, directorul general al departamentului de afaceri Mahou San Miguel, a declarat că aceste unități „sunt sufletul și motorul mărcilor lor”. „Acest efort merită să-l facem dacă putem contribui la ameliorarea parțială a situației complicate cu care acest sector de activitate se confruntă în prezent”, a adăugat el.

Sursa: Occidentul Românesc

Foto: EFE

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel