fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEUn „băiat de băiat” “s-a dat” cu mașina cu 200 la oră...

Un „băiat de băiat” “s-a dat” cu mașina cu 200 la oră și a “făcut live” pe Facebook spunându-le polițiștilor cum își cumpără el carnetul înapoi. Poliția i-a răspuns… tot pe Facebook

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat s-a filmat live pe Facebook în timp ce gonea cu mașina pe șosea cu 200 de kilometri la oră în plină stare de urgență și se laudă cum „fraierii” stau în bloc și el se plimbă „că noi ne permitem”. Bărbatul nu e singur în mașină. Acesta mai explică publicului cum va da câteva sute de euro și își va lua înapoi permisul, dacă îl prind polițiștii. Ghinionul bărbatului este, însă, că filmarea a ajuns și la polișiști, care i-au răspuns direct pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Iată postarea Poliției:

„Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe Facebook, live de care am aflat și noi.

A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei (nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).

Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?

#StațiÎnCasă!?

#PolițiaRomână

Vedeți LIVE-ul de pe Facebook AICI.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel