Un bărbat s-a filmat live pe Facebook în timp ce gonea cu mașina pe șosea cu 200 de kilometri la oră în plină stare de urgență și se laudă cum „fraierii” stau în bloc și el se plimbă „că noi ne permitem”. Bărbatul nu e singur în mașină. Acesta mai explică publicului cum va da câteva sute de euro și își va lua înapoi permisul, dacă îl prind polițiștii. Ghinionul bărbatului este, însă, că filmarea a ajuns și la polișiști, care i-au răspuns direct pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Iată postarea Poliției:

„Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe Facebook, live de care am aflat și noi.

A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei (nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).

Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?

#StațiÎnCasă!?

#PolițiaRomână

Vedeți LIVE-ul de pe Facebook AICI.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania