Alertă la Păclişa! 15 persoane de la Centrul de Îngrijire Socială de la Păclișa au fost declarate pozitive în urma testelor epidemiologice pentru coronavirus, informează Antena3 Deva.

Dintre cele 15 persoane infectate, 10 sunt persoane cu dizabilități – beneficiari ai Centrului – iar restul de cinci sunt angajați care lucrează în una dintre cele trei clădiri ale unității.

Toate cele 15 persoane confirmate cu coronavirus de la Păclușa vor fi internate la Spitalul Județean de Urgemță Deva.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

1 COMENTARIU

  1. Toate centrele de ingrijire a batranilor se infecteaza si se depisteaza imediat ! Miracol !

Comments are closed.