Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a anunțat joi, la „Marius Tucă Show”, perioadele în care vor fi organizate alegerile locale și parlamentare din acest an.

„Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie, început de octombrie”, a spus europarlamentarul Rareș Bogdan, joi, la „Marius Tucă Show”.

Camera Deputaților a adoptat joi proiectul de lege pentru amânarea alegerilor locale și pentru prelungirea mandatului aleșilor locali până la finalul anului. Legea a fost modificată astfel încât data alegerilor locale să nu mai fie stabilită de Executiv, ci de Parlament.

PNL a anunțat la finalul ședinței ca va contesta legea la Curtea Constituțională.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.