Guvernul Ungariei a trimis 300 de litri de dezinfectanți pentru centrele de vârstnici din Satu Mare.  Dezinfectantul a fost distribuit de reprezentanții Organizației Județene a UDMR Satu Mare și a ajuns la centrele de îngrijire si aistență de stat, respectiv la cele operate de primării, din localitățile Satu Mare, Carei, Petrești și Foieni.

„Alături de colegii mei din UDMR, în ultimele zile am distribuit 7200 măşti FFP2, 28.800 măști chirurgicale, 10.000 mănuşi, 400 de viziere, 500 de perechi de acoperitori încălțăminte, 1.500 de combinezoane, 200 de perechi de ochelari de protecție și 1650 de litri de dezinfectanți”, declară președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.