Vești bune de la Spitalul Județean din Deva. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces.

În prezent, în unitatea medicală sunt internați 205 pacienți confirmați cu COVID-19. Dintre aceștia, 22 sunt cadre medicale (15 asistente, 4 infirmiere, o îngrijitoare și 2 brancardieri).

15 cazuri confirmate la Centrele de îngrijire și asistență de la Păclișa

Zece beneficiari și cinci angajați ai Centrele de Îngrijire și Asistență (1, 2, 3) Păclișa au ieșit pozitiv la testul pentru infectarea cu coronavirus.

Cele 15 persoane au fost internate miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.