Cei nouă paramedici SMURD din Bistrița-Năsăud detașați la Suceava s-au întors miercuri acasă, după două săptămâni în care au ajutat la combaterea pandemiei în cel afectat județ din România.

“A fost mai greu decât ne-am așteptat, dar ne bucurăm că am reușit să ne ducem misiunile la bun sfârșit”, au spus paramedicii, după misiunea în Suceava.

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud spun că experiențele profesionale și de viață trăite alături de pompierii suceveni și botoșăneni le-au adus colegilor lor un plus de cunoștințe care vor fi folosite, cu siguranță, în misiunile zilnice. “Felicitări pentru modul în care ați reprezentat unitatea în această luptă inegală, cu un dușman invizibil”, le-a transmis paramedicilor conducerea ISU Bistrița-Năsăud.

Paramedicii bistrițeni care au participat la misiunea din Suceava sunt: Tudor Turcu, Ciprian Isip, Teodor Bogdan Ștefan, Simion Ciprian Cotuț, Călin Cristian Mureșan, Pavel Ceșa, Nicolae Țeranu, Nicolae Floroaie și Nicolae Bălan.

Paramedicii bistrițeni s-au bucurat de o primire caldă din partea voluntarilor Asociației OM – Orașul Mariei, un ONG implicat în activități sociale, de binefacere, educaționale.

“Am fost onorați să-i întâmpinam pe cei nouă pompieri bistrițeni care s-au întors astăzi din misiunea de 14 zile derulată la Suceava. Și nu ne-am dus cu mâna goală, ci cu daruri. Pizza, pancakes și mesaje de încurajare din partea Amaretto Caffe pentru fiecare în parte. Respect, erou, credință, putere, prețuire, mulțumesc, sacrificiu, curaj, recunoștință… atât de frumos și cu atâta atenție a fost pregătit totul pentru ei! Mulțumim! Băieți, suntem mândri de voi! Felicitări, ne bucurăm că v-ați întors cu bine!”, le-au transmis paramedicilor voluntarii asociației.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania