fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDParamedicii bistrițeni detașați la Suceava s-au întors acasă. Cum au fost întâmpinați...

Paramedicii bistrițeni detașați la Suceava s-au întors acasă. Cum au fost întâmpinați de colegi și de voluntarii unei asociații umanitare

Publicat în

spot_img
spot_img

Cei nouă paramedici SMURD din Bistrița-Năsăud detașați la Suceava s-au întors miercuri acasă, după două săptămâni în care au ajutat la combaterea pandemiei în cel afectat județ din România.

“A fost mai greu decât ne-am așteptat, dar ne bucurăm că am reușit să ne ducem misiunile la bun sfârșit”, au spus paramedicii, după misiunea în Suceava.

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud spun că experiențele profesionale și de viață trăite alături de pompierii suceveni și botoșăneni le-au adus colegilor lor un plus de cunoștințe care vor fi folosite, cu siguranță, în misiunile zilnice. “Felicitări pentru modul în care ați reprezentat unitatea în această luptă inegală, cu un dușman invizibil”, le-a transmis paramedicilor conducerea ISU Bistrița-Năsăud.

Paramedicii bistrițeni care au participat la misiunea din Suceava sunt: Tudor Turcu, Ciprian Isip, Teodor Bogdan Ștefan, Simion Ciprian Cotuț, Călin Cristian Mureșan, Pavel Ceșa, Nicolae Țeranu, Nicolae Floroaie și Nicolae Bălan.

Paramedicii bistrițeni s-au bucurat de o primire caldă din partea voluntarilor Asociației OM – Orașul Mariei, un ONG implicat în activități sociale, de binefacere, educaționale.

“Am fost onorați să-i întâmpinam pe cei nouă pompieri bistrițeni care s-au întors astăzi din misiunea de 14 zile derulată la Suceava. Și nu ne-am dus cu mâna goală, ci cu daruri. Pizza, pancakes și mesaje de încurajare din partea Amaretto Caffe pentru fiecare în parte. Respect, erou, credință, putere, prețuire, mulțumesc, sacrificiu, curaj, recunoștință… atât de frumos și cu atâta atenție a fost pregătit totul pentru ei! Mulțumim! Băieți, suntem mândri de voi! Felicitări, ne bucurăm că v-ați întors cu bine!”, le-au transmis paramedicilor voluntarii asociației.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel