Cinci pacienți infectați cu coronavirus au fost declarați vindecați și au fost externați joi de la Spitalul Județean Arad. Printre cei care au învins boala se află și un pacient de 89 de ani.

Este al treilea octogenar vindecat de coronavirus la Arad în ultimele zile, cazuri care demonstrează că infecțiile cu COVID-19 pot fi tratate și la persoane cu vârste înaintate. Potrivit procedurii, pacienții sunt externați și declarați vindecați după ce sunt testați cu testele II și III la interval de 24 de ore.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.