Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că au fost reluate lucrările de modernizare a DN 73, tronsonul Râșnov – Bran.

Se lucrează la așternerea celui de al doilea strat de asfalt și la închiderea ultimei casete de largire în zona Pănicel. De asemenea, se amenajează și albia pârâiului Turcul, din centrul comunei Bran, unde se va ridica un zid de sprijin care va permite lărgirea drumului. La începutul lunii mai antreprenorul se va apuca și de reabilitarea trecerii la nivel cu calea ferată între Râșnov și Cristian respectiv de amenajarea definitivă a sensului giratoriu dintre DN 73, DN 73A și DN 1E din interiorul orașului Râșnov.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu grijă în zona lucrărilor și să respecte semnalizarea de pe traseu.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.