Scandal cu urmăriri și focuri de armă în localitatea Liebling, din județul Timiș.  

Polițiștii au vrut să oprească o mașină cu numerele scrise pe carton, dar bărbatul de la volanul mașinii a accelerat. Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, însă șoferul a oprit, după puțin timp, în fața casei în care locuia. Polițiștii au vrut să-l legitimeze pe bărbat, însă, în fața casei au ieșit imediat rudele acestuia, care au început să facă scandal. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment pentru a calma situația.

Bărbatul și rudele acestuia au fost amendate pentru nerespectarea ordonanței militare privind circulația și păstrarea distanței și pentru deranjarea liniștii publice. Bărbatul s-a mai ales și cu dosar penal pentru că a condus o mașină cu numere false și fără permis.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

2 COMENTARII

  1. Polițiștii au plecat în urmărirea “mașini”
    Polițiștii au vrut să-l “legimitimeze”

    nici nu am mai citit mai departe articolul
    să vă trăiască Redactia şi corectorul gramatical 😉 !!

    • Aveți dreptate domnule Mitu! Ne cerem scuze. Graba strică treaba. Vom fi mai atenți. Vă mulțumim pentru că ne citiți și pentru că ne atrageți atenția când o dăm de gard. Vă dorim multă sănătate!

Comments are closed.