14 persoane de la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Pecica au fost depistate pozitiv la testele pentru COVID făcute de DSP Arad.

Primarul orașului, Petru Antal, a anunțat vineri că au fost testați pacienții internați, precum și angajații din tura curentă. Dintre aceștia, nouă persoane internate și cinci angajați sunt infectați cu coronavirus.

Ca o măsură preventivă, de mai multe săptămâni personalul lucrează în ture de câte 14 zile, timp în care nu are voie să părăsească clădirea Centrului de Îngrijire și Asistență. Centrul se află în administrarea Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.