Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

În zilele de luni şi vineri, de la ora 20.30, artiștii vă propun câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului şi al dumneavoastră, continuă să fie vie şi relevantă.

Vineri, 24 aprilie, sunteți așteptați pe canalul de YouTube al Companiei să vizionaţi musicalul „Cartea junglei“ de László Dés, Péter Geszti și Pál Békés, în regia Oanei Leahu.

Sunteți invitați în aventura extraordinară a lui Mowgli, un băiat crescut de lupii din junglă. Cu ajutorul prietenilor săi (ursul Baloo, pantera Bagheera și pitonul Kaa), Mowgli învață cum să trăiască după aspra lege a junglei. Treptat, el va descoperi nu numai felul de a fi al animalelor, ci şi pe cel al oamenilor. O poveste despre viață, supraviețuire, prietenie și singurătate, un traseu aventuros de la copilărie la maturitate al unui băiat cu un destin ieșit din comun.

Împreună cu echipa Teatrului Național formată din actori și tehnicieni, echipa de producție scenică vă așteaptă să acceptați provocarea acestui musical: Zeno Apostolache Kiss (orchestrație, adaptare și pregătire muzicală), Teodora Sântean (pregătire muzicală), Cristina Iuşan şi Ervin Ruszuly (coregrafie), Daniel Klinger (light design), László Sándor (traducere), Rodica Arghir (scenografie) și Oana Leahu (regie).

Premiera spectacolului a avut loc în 7 octombrie 2017.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania