CNAIR a alocat mai mulți bani în acest an pentru autostrada Transilvania (Brașov -Cluj – Borș), informează ECONOMICA.NET.

Bugetul actualizat pentru acest proiect a ajuns la 210 milioane de lei, din care s-a cheltuit în primul trimestru peste 20 milioane de lei.

Potrivit ECONOMICA.NET, la autostrada Sebeș – Turda alocarea pe 2020 a rămas la 56,88 milioane de lei, deși în primele trei luni au fost plătiți deja 25 de milioane de lei.

(FOTO CREDIT: Asociația Pro Infrastructură)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.