Producătorii locali și comercianții din Piața Agroalimentară din Deva vor plăti doar jumătate din chiria datorată administratorului pieței.

Societatea Telecerna, administratorul pieței, a solicitat Primăriei Deva reducerea cu 50% a chiriei lunare percepute de municipalitate pentru Piața Agroalimentară, având în vedere reducerea semnificativă a activității după instituirea stării de urgență.

Primăria Deva a fost de acord cu cererea, cu condiția ca Telecerna să reducă și ea la jumătate chiria percepută persoanelor fizice și juridice care își desfășoară activitatea în piață.

Facilitatea acordată de municipalitate a fost aprobată vineri de Consiliul Local Deva. Proiectul de hotărâre a fost propus de primarul Devei, Florin Oancea.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.