Primăria Oradea şi operatorul public de transport local au dotat controlorii de bilete cu termometre digitale.

Controlorii vor lua temperatura călătorilor la urcarea în mijloacele de transport, pentru depistarea potenţialilor purtători de coronavirus.

Măsura se va aplica de vineri și a fost luată pentru reducerea răspândirii COVID-19 în Oradea și pentru sănătatea şi siguranţa călătorilor.

Persoanele care folosesc transportul în comun sunt rugate să înţeleagă situaţia existentă şi să sprijine, prin acţiunile lor, efortul comun de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus şi de limitare a epidemiei. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.