Rapperul Fred the Godson a murit de COVID, la 35 de ani – Care a fost ultimul lui mesaj pe Facebook

0
243

Rapperul Fred the Godson, în vârstă de 35 de ani, a murit într-un spital din New York, unde a fost internat pentru mai multe săptămâni după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. Vestea morții sale a fost confirmată de mai mulți prieteni ai acestuia pe rețelele de socializare.

Născut în Bronx, Fred the Godson – pe numele său real Frederick Thomas – a fost internat în spital la începutul lunii aprilie. Începând de miercuri a fost dus la terapie intensivă, după ce febra a cunoscut o creștere vertiginoasă.

Artistul suferea de astm, dar dădea semne în ultima perioadă că s-ar simți mai bine. Din păcate, funcțiile renale au fost afectate serios în urma complicațiilor legate de Covid-19.

Ultima postare a rapperului de pe Facebook, din 7 aprilie, îl înfățișa pe patul de spital. “Sunt aici, cu acest Covid-19 de rahat. Rugați-vă pentru mine”, a scris Fred the Godson, informează NBC News, citat de Hotnews.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.