Agenția de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, cu susținerea Consiliului Județean Hunedoara, pregătește cel mai mare și complex site oficial dedicat tuturor producătorilor autohtoni din județul Hunedoara. Înscrierea în noul site este gratuită.

În secțiunile viitoare ale paginii web își vor găsi loc toți producătorii din județul Hunedoara, care oferă legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, produse apicole și de panificație, băuturi, siropuri, conserve, uleiuri și alte preparate alimentare, dar și cei care creează obiecte handmade și artizanale, produse de îngrijire, plante, arbuști sau alte produse pentru grădină.

Persoanele interesate pot trimite un mesaj la adresa de e-mail: adeh_hd@yahoo.com sau suna la tel. 0354.105676 și vor fi contactate pentru mai multe detalii.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.