fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSSite de promovare pentru fermierii, producătorii și artizanii locali din județul Hunedoara

Site de promovare pentru fermierii, producătorii și artizanii locali din județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, cu susținerea Consiliului Județean Hunedoara, pregătește cel mai mare și complex site oficial dedicat tuturor producătorilor autohtoni din județul Hunedoara. Înscrierea în noul site este gratuită.

În secțiunile viitoare ale paginii web își vor găsi loc toți producătorii din județul Hunedoara, care oferă legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, produse apicole și de panificație, băuturi, siropuri, conserve, uleiuri și alte preparate alimentare, dar și cei care creează obiecte handmade și artizanale, produse de îngrijire, plante, arbuști sau alte produse pentru grădină.

Persoanele interesate pot trimite un mesaj la adresa de e-mail: adeh_hd@yahoo.com sau suna la tel. 0354.105676 și vor fi contactate pentru mai multe detalii.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel