Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Comandău, județul Covasna, care a plecat în urmă cu două zile la cules de ciuperci și apoi nu a mai dat niciun semn de viață, a fost căutat astăzi de salvamontiști, polițiști, jandarmi, pompieri și localnici în pădurile din jurul comunei. Căutările s-au încheiat fără succes, însă autoritățile susțin că vor relua mâine dimineață acțiunea.

Familia bătrânului a fost cea care i-a anunțat dispariția, iar Salvamont Covasna a transmis că acțiunea de căutare implică aproximativ 45 de persoane.

”Serviciul Public Județean Salvamont Covasna participă la căutarea unei persoane în vârstă de 70 de ani din Comandău, cel care a dispărut din data de 24.04.2020. Azi acțiunea de căutare a început la orele 5 dimineața. Alături de cei 13 persoane din cadrul Serviciului Salvamont mai sunt prezenți echipe de la jandarmerie și localnici, însumând 40-45 de persoane. Acțiunea va continua luni.”, se arată într-un comunicat de presă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.