27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSCinci angajaţi ai Serviciul de Evidenţă a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu,...

Cinci angajaţi ai Serviciul de Evidenţă a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu, confirmaţi cu coronavirus

Publicat în

spot_img
spot_img

Serviciul de Evidenţă a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu îşi suspendă activitatea, începând de luni, după ce cinci angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus.

”Serviciul de Evidenţă a Persoanei, care funcţiona la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, îşi suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajaţi ai acestui serviciu au fost confirmaţi până în prezent ca fiind infectaţi cu COVID – 19. Precizăm că opt dintre cei 11 angajaţi ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceştia nu au mai venit în contact cu publicul”, a transmis Primăria Sibiu.

Potrivit sursei citate, activitatea Serviciului va fi preluată de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu.

Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidenţă a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare şi vor fi îndrumate să se adreseze Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanei Sibiu.

”Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, naşterile şi decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent. Precizăm că întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum şi în cursul zilei de vineri, 24 aprilie”, a mai transmis Primăria Sibiu.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei, au fost efectuate un număr de 1.723 de teste, fiind confirmate 238 de îmbolnăviri (dintre care 220 adulţi şi 18 copii). Au fost declarate vindecate şi externate 59 de persoane, iar 16 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel