Un avion ușor a zburat peste Timișoara și localităților din apropiere, purtând un mesaj de susținere pentru medicii din linia întâi. O inimă simbolică din partea angajaților Aero West, care au postat anunțul zborului pe pagina lor de Facebook.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Avionul uşor purta un banner pe care era desenată o inimioară roşie şi era scris textul ”LINIA ÎNTÂI”. Aparatul de zbor a survolat zona centrală, acolo unde se află Spitalul Municipal Timişoara, apoi a ajuns şi deasupra Spitalului Judeţean Timişoara.

„Dragii noștri, știm cu toții că trecem printr-o perioadă dificilă, însă nu trebuie sa uităm că în timp ce unii dintre noi stăm acasă cu familia, alți eroi stau izolați de toți cei dragi, muncesc ore în șir, iar riscul la care se supun este de neimaginat. Noi, echipa Aero West, vrem să mulțumim tuturor celor din linia întăi, astfel că vom survola deasupra Timișoarei cu acest mesaj. Sperăm să aducem un strop de bucurie în inimile tuturor celor din prima linie și recunoștință în inimile noastre” au scris pe pagina de Facebook membrii Aero West.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania