Un avion ușor a zburat peste Timișoara și localităților din apropiere, purtând un mesaj de susținere pentru medicii din linia întâi. O inimă simbolică din partea angajaților Aero West, care au postat anunțul zborului pe pagina lor de Facebook.

Avionul uşor purta un banner pe care era desenată o inimioară roşie şi era scris textul ”LINIA ÎNTÂI”. Aparatul de zbor a survolat zona centrală, acolo unde se află Spitalul Municipal Timişoara, apoi a ajuns şi deasupra Spitalului Judeţean Timişoara.

„Dragii noștri, știm cu toții că trecem printr-o perioadă dificilă, însă nu trebuie sa uităm că în timp ce unii dintre noi stăm acasă cu familia, alți eroi stau izolați de toți cei dragi, muncesc ore în șir, iar riscul la care se supun este de neimaginat. Noi, echipa Aero West, vrem să mulțumim tuturor celor din linia întăi, astfel că vom survola deasupra Timișoarei cu acest mesaj. Sperăm să aducem un strop de bucurie în inimile tuturor celor din prima linie și recunoștință în inimile noastre” au scris pe pagina de Facebook membrii Aero West.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.