Zece cadre medicale de la Spitalul din Beclean, asistente și infirmiere, au fost detașate la Spitalul Județean din Bistrița pentru a sprijini personalul medical de aici în lupta împotriva COVID-19.

“Pentru a veni în sprijinul Spitalului Județean în ceea ce privește resursa umană pentru acesta perioadă, în urma solicitărilor primite, începând cu data de 19 aprilie un număr de șapte asistenți medicali și trei infirmiere din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean își desfășoară activitatea prin delegare pe o perioada determinată, în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița”, au anunțat duminică reprezentanții Spitalului din Beclean.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.