Un grup de tineri s-a strâns duminică la o petrecere în Cugir, organizată de o tânără de 29 de ani, la ea acasă.

Nouă persoane au participat la chef fără să țină cont de riscul infectării și transmiterii coronavirusului în comunitate, fără să ia în seama starea de urgență și restricțiile impuse de ordonanțele militare.

Petrecerea a fost spartă la ora 23.00 de polițiști, care au mers la locuința tinerei. Aici au găsit nouă persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, care nu au putut justifica încălcarea restricțiilor. Tinerilor le-a pierit cheful în momentul în care s-au trezit la ușă și cu luptători de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale, veniți în sprijinul polițiștilor.

“Polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei, iar față de organizatoarea petrecerii a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a anunțat Prefectura Alba.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.