Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii 2020.

Conducerea UMF din Cluj-Napoca a decis ca examenul de simulare a admiterii 2020 să se desfășoare în data de 16 mai, începând cu ora 10.

Examenul se va desfășura online, pe platforma pe care au fost postate cursurile. Modalitatea de logare va fi precizată printr-un tutorial.

Cursurile de pregătire vor fi disponibile pe platforma online până la data examenului.

Pentru a veni în ajutorul candidaţilor a fost pregătit un Ghid de utilizare a platformei online, care poate fi descărcat AICI.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.