Primăria Timișoara lansează concursul online ,,Festivalul Copiilor”, o competiție organizată din dorința de a stimula  și de a antrena creativitatea și talentul tinerilor artiști din România, elevi ai învățământului primar, gimnazial și liceal.

În juriu se vor regăsi artiști mult îndrăgiți precum Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Dragoș Moldovan, Oana Vincu (ex- Genius), Maria Hojda, campioni ai dansului, dar și numeroși oameni de cultură și artă: Daniela Băcilă, Deian Galetin, Marcel Botscheller, Nicolae Baniciu, Gabriela Muscan, Ladislau Domolki.

Cei interesați pot posta până în data de 20 mai într-unul din cele trei grupuri indicate, în funcție de actul artistic:

– Interpretare vocală (individual), și interpretare instrumentală (individual), grup instrumental folclor – inregistrare video – grupul ,,Festivalul Copiilor – Folclor”.

– Interpretare vocală muzică ușoară – individual, band și secțiunea dans – înregistrare video – grupul  ,,Festivalul Copiilor – Dans și Muzică”.

– Secțiunea arte vizuale – fotografii – grupul ,,Festivalul Copiilor – Arte Vizuale”.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.