Un bărbat angajat la Poșta Română în orașul Huedin a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Ca în toate cazurile de infectare, autoritățile medicale au început o anchetă epidemiologică pentru a stabili persoanele cu care clujeanul a intrat în contact.

Potrivit prefectului județului Cluj, Mircea Abrudan, bărbatul este angajat ca șofer la Poştă și nu a mai fost la serviciu din 16 aprilie, când a intrat în concediu. Soția acestuia lucrează la Spitalul Orășenesc din Huedin și va fi efectuată o anchetă epidemiologică și la această unitate medicală.

Citește și

Poștașul din Tritenii de Jos, depistat cu Covid-19; A vizitat peste 250 de gospodării

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.