Inspectoratul Școlar al municipiului București (ISMB) a transmis vineri Ministerului Educației câteva propuneri pentru revenirea în unitățile de învățământ și încheierea anului școlar, potrivit unui document prezentat de HotNews.ro.

Reprezentanții inspectoratului propun ca în primele două săptămâni să revină doar elevii de la clasele a VIII-a și a XII-a, în grupe de câte maxim 15, în baza unui nou orar. Aceștia ar urma să dea teze, să fie ascultați pe baza recapitulărilor, să li se încheie mediile, să le fie completate foi matricole și să depună cereri pentru examene.

ISMB propune ca în următoarele două săptămâni să meargă la școală elevii din clasele V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a, în două schimburi, iar între schimburi să fie dezinfectate spațiile. Elevii vor învăța tot în grupuri de 15, distanțați între ei.

Potrivit sursei citate, pentru clasele I-IV se propune încheierea anului școlar online, cu calificative.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.