Peste 460 de persoane din județul Sibiu, care lucrează în centrele pentru adulți și copii ale Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu și în unitățile de asistență medico-socială, au început să fie testate săptămâna trecută.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Testarea face parte din măsurile suplimentare care se iau la nivelul județului Sibiu pentru a proteja și beneficiarii și personalul din aceste unități aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu, chiar dacă aceștia nu se încadrează în categoriile pentru care testarea este obligatorie.

DSP Sibiu asigură prelevarea probelor în teren, la sediul fiecărui serviciu social, iar Spitalul Județean din Sibiu efectuează analiza acestora.

”Vreau să mulțumesc personalului DSP Sibiu care face un efort suplimentar pentru a sprijini acest demers, în condițiile în care în această perioadă activitatea este extrem de complexă și solicitantă. În același timp, mulțumesc personalului din Laboratorul de analize al Spitalului Județean Sibiu care a înțeles această nevoie și acționează cu maximă responsabilitate, programându-și activitatea în trei ture”, a declarat președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania