Organizatorii festivalurilor UNTOLD ȘI NEVERSEA își anunță fanii că cei care au cumpărat bilete pentru ediția din acest an a celor două festivaluri nu vor pierde banii. Biletele vor fi transformate în bilete ANYTIME și vor putea fi folosite la oricare dintre următoarele trei ediții ale festivalurilor.

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA nu știu ce se va întâmpla în acest an, dacă vreunul dintre festivaluri va avea loc sau dacă vor fi anulate amândouă. Încă nu s-a luat nicio hotărâre în acest sens. „Noi ne concentrăm toată energia și eforturile pentru a vă pregăti următoarea experiență, dar, în acest moment, nu putem spune exact ce se va întâmpla până în luna iulie”, spun organizatorii.

Ceo care au cumpărat deja bilete sau abonamente pentru festivaluri sunt asigurați, însă, că nu își vor pierde banii chiar dacă edițiile din acest an nu vor avea loc. Biletele își vor păstra toate caracteristicile, indiferent că sunt abonamente pentru o zi sau pentru întreaga perioadă a festivalului. „Cu toate acestea în minte și cu voi în inimă, am creat abonamentele de tip ANYTIME, care vă vor permite să luați parte la încă un capitol magic, la oricare dintre următoarele trei ediții, la alegerea voastră, indiferent de dată, fie ea anul acesta, sau în anii următori, transmit organizatorii.

Toate abonamentele UNTOLD și NEVERSEA 2020 pot fi actualizate ca ANYTIME, gratuit, în următoarele 10 zile, începând cu 27 aprilie.

FOTO CREDIT: UNTOLD/Facebook

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.