fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSTIRI EXTERNEPapa Francisc: “Domnul să dea prudenţă poporului pentru ca pandemia să nu...

Papa Francisc: “Domnul să dea prudenţă poporului pentru ca pandemia să nu revină”

Publicat în

spot_img
spot_img

La Sfânta Liturghie celebrată marţi din săptămâna a treia a Paştelui, papa Francisc s-a rugat pentru ca poporul lui Dumnezeu să fie ascultător faţă de deciziile luate în legătură cu încheierea perioadei de carantină, astfel încât pandemia să nu revină, informează Vatican News.ro.

La începutul celebrării euharistice din capela Casei Sfânta Marta, pontiful a spus: „În acest timp, în care încep să apară dispoziţii pentru a ieşi din carantină, să-l rugăm pe Domnul să dea poporului său, nouă tuturor, harul prudenţei şi al ascultării faţă de dispoziţii, pentru ca pandemia să nu revină”.

Papa Francisc se află și el în izolare, iar slujbele și evenimentele religioase de la Vatican sunt transmise online.

(FOTO CREDIT: vaticannews.va)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

EVENIMENT | “ADUSI IMPREUNA DE CREDINTA STRAMOSEASCA” – HRAMUL BISERICII ORTODOXE DIN SEDEGLIANO, MOTIV DE BUCURIE PENTRU O COMUNITATE GREU INCERCATA DE ROMANI DIN ITALIA

Parohia Sfinților Mina Marele Mucenic și Efrem cel Nou, Făcătorii de Minuni din San Lorenzo di Sedegliano (UD), Italia, a organizat duminică (12 noiembrie 2023),  cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, Mitropolitul Polykarpos, Arhiepiscopul Ortodox al Italiei și Exarh pentru Europa de Sud, sarbatoarea hramului bisericii frecventate cu drag de mulți dintre românii stabiliți în Italia.

Restricţii de circulaţie în Ungaria, pentru camioanele de mare tonaj, în 22 şi 23 octombrie

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că în zilele de 22 şi 23 octombrie, în intervalul orar 06,00 - 22,00, ora locală, vor fi restricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj, de peste 7,5 tone.