La Sfânta Liturghie celebrată marţi din săptămâna a treia a Paştelui, papa Francisc s-a rugat pentru ca poporul lui Dumnezeu să fie ascultător faţă de deciziile luate în legătură cu încheierea perioadei de carantină, astfel încât pandemia să nu revină, informează Vatican News.ro.

La începutul celebrării euharistice din capela Casei Sfânta Marta, pontiful a spus: “În acest timp, în care încep să apară dispoziţii pentru a ieşi din carantină, să-l rugăm pe Domnul să dea poporului său, nouă tuturor, harul prudenţei şi al ascultării faţă de dispoziţii, pentru ca pandemia să nu revină”.

Papa Francisc se află și el în izolare, iar slujbele și evenimentele religioase de la Vatican sunt transmise online.

(FOTO CREDIT: vaticannews.va)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.