Circulația rutieră pe DJ 708 Gurahonț – DJ 793 (Buteni) va fi închisă în perioada 27 – 30 aprilie, la kilometrul 52, în localitatea Dieci, pentru lucrări la podețe.

Pentru ca traficul în zonă să nu fie perturbat, sunt recomandate două rute ocolitoare: pe drumul național Gurahonţ – Almaş și Pescari – Buteni – Sebiș.

„Am decis, împreună cu constructorul, să închidem timp de patru zile porţiunea de drum din localitatea Dieci pentru a moderniza podeţele. Este un disconfort, dar sper ca toată lumea să înţeleagă că acest disconfort este necesar pentru a avea o lucrare de calitate”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.