Al treilea medic din România care a pierdut lupta cu coronavirusul este o doctoriță din județul Hunedoara.

Marinela Feier era medic de medicină internă la Spitalul Municipal Brad. Urma să se pensioneze în acest an. Femeia a fost internată la secția de ATI într-un spital din Cluj-Napoca, dar nu a reușit să supraviețuiască în lupta cu coronavirusul.

Primul care a anunțat vestea a fost primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

„O VESTE TRISTĂ PENTRU COMUNITATEA NOASTRĂ BRĂDEANĂ

Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19.

A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!

BUNUL DUMNEZEU SĂ O IERTE ȘI SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, a scris Florin Cazacu pe pagina sa de Facebook.

Colegii din Spitalul din Brad sunt puternic marcați de pierderea medicului lor. La ușa cabinetului ei, au pus flori și lumânări sub fotografia colegei pierdute.

„Rămas bun, doamna doctor Feier Marinela. În luna mai urma să împlinească 70 de ani, tot în luna mai urma să iasă la pensie după 45 de ani de activitate profesională. Ne propuseserăm să facem un selfie amândoi când urma să-i duc ultima scrisoare medicală la semnat, nu am mai apucat să facem acest lucru, după două săptămâni de terapie intensivă, doamna doctor a fost răpusă de Covid 19. Drum lin spre cer, doamna doctor”, a scris un coleg de la Spitalul Municipal Brad pe pagina sa de Facebook.

Medicul brădean este al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul, după un doctor din Constanța în vârstă de 62 de ani și un altul din Botoșani, de 68 de ani.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania