Spitalul Municipal din Hunedoara a externat de la începutul pandemiei de coronavirus 29 de pacienți care au fost declarați vindecați. Printre aceștia se numără, cinci persoane cu vârste de peste 65 de ani.

În prezent, la Spitalul din Hunedoara sunt internați 38 de pacienți cu COVID-19, dintre care cinci sunt la secția ATI, iar restul, la Boli Infecțioase.

Spitalul din Hunedoara a fost prima unitate medicală din județ care a instituit carantina încă din 24 februarie, înainte să apară primele cazuri de infectare cu coronavirus în România. Unitatea medicală din Hunedoara este spital-suport pentru Spitalul Județean din Deva.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.