Spital CF Simeria a început de marți efectuarea de teste rapide pentru determinarea infectării cu COVID-19, contra cost, pentru cetățeni.

Este vorba despre teste imunocromatografice 2019-nCoV pentru detectarea de anticorpi IgG / IgM.

Tariful este de 80 lei / test. Prelevarea probelor se face în intervalul 10.00 – 13.00.

Informații de contact găsiți pe site-ul Spitalul CF Simeria.

Testele imunocromatografice depistează anticorpii de tip IgM sau IgG. Imunoglobulinele (anticorpii) sunt molecule ​​specifice sintetizate ca răspuns la infecțiile virale sau bacteriene.

Anticorpii detectați prin teste serologice indică faptul că o persoană a venit în contact cu coronavirusul, indiferent dacă a avut simptome sau a fost asimptomatică. Rezultatele testelor serologice sunt importante în detectarea infecțiilor la pacienții cu simptomatologie redusă sau asimptomatice.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.