21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSUn bărbat și-a ucis tatăl pentru că-l suspecta că e infectat cu...

Un bărbat și-a ucis tatăl pentru că-l suspecta că e infectat cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Un clujean și-a ucis tatăl pentru că-l suspecta că este infectat cu coronavirus și îi era teamă că va îmbolnăvi și restul familiei, informează cluj24.ro.

Crima a avut loc zilele trecute la marginea localității Hășdate de lângă Gherla. Victima a fost găsită cu urme de violență pe corp.

Potrivit cluj24.ro, victima era angajată la o firmă de mobilă din Gherla unde, recent, s-a descoperit un focar de coronavirus. De frică să nu se îmbolnăvească el și restul familiei, bărbatul și-a ucis tatăl în bătaie.

”I-a fost frică să nu se fi contaminat de la tatăl său așa că l-a ucis. Avem de-a face cu un bolnav psihic”, au relatat surse judiciare, citate de cluj24.ro.

Bărbatul, care este internat în prezent la Clinica de Psihiatrie Cluj- Napoca, ar fi recunoscut că a comis crima.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel