15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEServiciul de Evidenţă a Persoanei Sibiu îşi reia activitatea

Serviciul de Evidenţă a Persoanei Sibiu îşi reia activitatea

Publicat în

spot_img
spot_img

Serviciul de Evidenţă a Persoanei Sibiu îşi reia activitatea începând de luni, 4 mai. Mai mulți angajați fuseseră confirmați cu coronavirus, activitatea fiind imediat suspendată.

Patru dintre angajaţii Serviciului au parcurs perioada de izolare de 14 zile în contextul suspiciunii de infectare cu coronavirus, ca măsură de siguranţă şi prevenţie. Dat fiind faptul că nu au prezentat simptome în aceste ultime două săptămâni, iar trei dintre ei au fost inclusiv testaţi cu rezultat negativ, aceştia se pot reîntoarce la birou pentru a asigura activitatea de relaţie cu publicul. Restul angajaţilor îşi vor relua activitatea odată ce parcurg perioada de izolare.

Reamintim că pentru a proteja cetăţenii care ajung la ghişee precum şi angajaţii serviciilor publice, sediul secundar al Primăriei de pe bulevardul Victoriei a fost dezinfectat în întregime de două ori. De asemenea, angajaţii de la ghişee, dar şi cei de la birouri, poartă mască şi mănuşi de protecţie.

Reamintim faptul că, prin Decretul Prezidenţial nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă, documentele eliberate de autorităţile publice care expiră în perioada stării de urgenţă îşi prelungesc valabilitatea până la încetarea acestei stări. Prin urmare, cetăţenii nu trebuie să se prezinte la ghişeu pentru prelungire în această perioadă, ci doar pentru situaţii deosebite, precum pierderea, furtul sau distrugerea documentului de identitate.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

Trafic întrerupt mai bine de două ore pe Transfăgărășan din cauza unor căderi de pietre pe carosabil

Traficul rutier a fost întrerupt mai bine de două ore pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, din cauza unor căderi de pietre pe carosabil și a lucrărilor de îndepărtare a acestora.