VIDEO. Zeci de persoane au făcut scandal într-un cartier din Blaj. Au intervenit 30 de polițiști și jandarmi

Data:

Scandal și bătaie într-un cartier din Blaj. Zeci de persoane s-au adunat pe stradă vineri după-amiază, pe strada Barbu Lăutaru din oraș, fiind nevoie de intervenția a 30 de polițiști, jandarmi și polițiști locali pentru a opri scandalul și restabili ordinea.

”În aceasta după-amiază, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizat un scandal, polițiștii și jandarmii din Blaj au intervenit pe strada Barbu Lăutaru din municipiu. Inițial, în scandal au fost implicate patru persoane, iar ulterior, pe stradă s-au adunat câteva zeci de persoane care au tulburat liniștea publică. Pentru aplanarea conflictului și pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, iar la scut timp liniștea în cartier a fost restabilită”, a anunțat IPJ Alba.

Nouă persoane au fost duse la sediul Poliției Blaj pentru a fi audiate, fiind continuate cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Oamenii legii au deschis un dosar penal tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Cod galben de inundaţii pe Arieş şi Iara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe cursurile de apă Arieş şi Iara, în următoarele ore.