Te-ai plictisit în casă și nu știi ce să mai faci până la marea eliberare de pe 15 mai? Ai făcut sport, ți-ai răsfățat familia cu bucate alese, ai curățat casa și nu te-ai lăsat până nu a scăpat neșters niciun fir de praf? Nu știi ce să mai faci dar îți place să citești? Atunci am o recomandare pentru tine! Colleen Hoover și ale sale cărți minunate.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Colleen Hoover este o scriitoare americană de cărți pentru adulți și adolescenți. Este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Statele Unite ale Americii. Cărțile ei au ajuns și pe teritoriul țării noastre, atât traduse în limba română cât și în limba lor natală, engleză.

Cartea pe care o recomand din tot sufletul este și cea mai recentă operă a ei apărută la noi. Verity  lansată în decembrie 2018, a apărut la noi abia un an mai tarziu, în decembrie 2019, dar pot spune cu mâna pe inimă că a meritat așteptarea. Romanul este unul complex, în care dragostea, thriller-ul și ficțiunea s-au contopit perfect și i-au dat naștere lui Verity.

Verity – cartea în care misterul este la el acasă, la fel și panica și șocul

Despre acest roman vă pot spune doar atât: O să vă topească inimile și o să vă ardă sufletul. Este o carte de care dacă te-ai apucat, nu vei mai putea să o lași din mână până nu o termini. Dacă prin cele prezentate mai sus am reușit să vă trezesc curiozitatea, atunci rezumatul vă va convinge să vă apucați de citit:

„Lowen este o scriitoare debutantă, cu mari dificultăți financiare. De aceea, când Jeremy, soțul celebrei autoare Verity Crawford, îi propune să completeze seria de romane pe care soția lui, grav vătămată într-un accident, nu mai este capabilă s-o ducă la bun sfârșit, Lowen nu poate să refuze oferta. Astfel, ajunge la reședinta Crawford, cu intenția de a sta câteva zile – atât cât să caute prin haoticul birou al lui Verity orice notițe și posibile schițe de care ar avea nevoie ca să înceapă să scrie următoarele romane.

Dar cu cât petrece mai mult timp împreună cu Jeremy, cu atât mai puțin se grăbește să plece. În biroul soției, Lowen găsește un manuscris ascuns. O autobiografie conținând mărturii îngrozitoare, inclusiv adevărul din spatele evenimentelor care le-au distrus familia. Adevăr care, dacă i-ar ajunge la cunoștință lui Jeremy, l-ar zdrobi complet pe tatăl deja îndurerat. Lowen decide să păstreze secretul despre manuscris, îngăduindu-i lui Jeremy să continue să creadă că Verity este nevinovată. Însă pe măsură ce sentimentele lui Lowen pentru tatăl și sotul devotat se adâncesc, ea începe să se întrebe dacă a nu-i dezvălui și lui ce-a aflat este în interesul ei.”

Am descoperit-o pe Colleen Hoover în urmă cu câtiva ani. Îmi amintesc exact acel moment. În urmă cu câtiva ani, în zona în care locuiesc a fost o furtună groaznică care ne-a lăsat fără apă și curent timp de câteva zile. Cum nu puteam merge la școală și nici semnal la telefon nu aveam, am făcut schimb cu prietena mea de atunci de cărți de citit. Am primit cartea seara, când lumina era deja difuză. Credeți că acest lucru m-a oprit din a citi? Nu, normal că nu. Am citit toată noaptea la lumina lumânării. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. M-am îndragostit pe loc de carte și de felul lui Colleen de a scrie. A devenit scriitoarea mea preferată. I-am citit toate cărțile și pot spune că Verity este printre cele mai bune ale acesteia. Spun că este cea mai bună, deoarece te face să îți pui întrebări existențiale, să înțelegi mai bine lumea în care trăim și faptul că suntem ființe umane diferite și cu percepții asupra vieții diferite.

Sper ca v-am convins să citiți și de aceea mai jos vă las atașat link-ul cărții în format pdf. Iar dacă v-a plăcut această carte, vă invit să lecturați și ale romane ale scriitoarei, printre care obligatoriu și Ugly Love – Despre fața urâtă a iubirii. Vă asigur că nu o să regretați și o să ajungeți să le îndragiți.

Stați în casă și spor la citit!

https://drive.google.com/file/d/13bsXj1jXswKXolL2YbeP2Y9TczOMZL-U/view?fbclid=IwAR3fVxMExSOKtje3dx_eN088qr8kBVw8N-If-GyOc6zhogt4eA-jrrvyGAI

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania