Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu aduce și în această lună, în casele dumneavoastră, cele mai frumoase povești ale copilăriei.

Spectacolele pot fi urmărite live pe pagina de Facebook a teatrului.

Programul spectacolelor online ale lunii mai la Teatrul „Gong”

– marți, 5 mai, ora 18:00 – Die Bremer Stadtmusikanten, regia Lilly Krauss-Kalmár, spectacol în limba germană;

– sâmbătă, 9 mai, ora 18:00 – Prințesele Spion, regia Robert Bălan;

– marți, 12 mai, ora 18:00 – Kinderzimmerzauberei, regia Leta Popescu, spectacol în limba germană;

– sâmbătă, 16 mai, ora 18:00 – Cel mai mare Gulliver, regia Alexandru Dabija.

Pe site-ul Teatrului „Gong” puteți găsi podcast-uri cu cele mai frumoase povești ale copilăriei, ateliere de creație jucăușe și distractive, informații despre spectacole și actori. Toate aceste informații sunt disponibile și pe aplicația pentru smartphone a teatrului, ușor de descărcat de pe App Store și Google Play.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.