Consiliul Județean a anunțat noul manager al Spitalului Județean din Deva

0
1210

Consiliul Județean Hunedoara a anunțat marți numirea în funcția de manager interimar al Spitalului Județean din Deva a Lilianei Vaidner, începând cu data de 15 mai anul acesta.

Noul manager al spitalului devean a condus până în luna decembrie timp de doi ani Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara, iar înainte, timp de opt ani, a fost managerul Spitalului CF Simeria, care pe mandatul său a fost renovat din temelii.

Potrivit CJ Hunedoara, în perioada stării de urgență, până în 15 mai, Ministerul Sănătății și-a exercitat și își exercită atribuțiile de numire a managementului Spitalului Județean de Urgență din Deva. După încetarea stării de urgență, președintele CJ Hunedoara își exercită prerogativul legal de numire a unui manager interimar al acestei unități spitalicești.

“În mod responsabil, pentru a asigura un management de calitate al Spitalului Județean de Urgență din Deva, președintele Consiliului Județean Hunedoara a emis Dispoziția nr. 127/2020 prin care, conform competenței, o numește pe doamna Liliana Vaidner în funcția de manager interimar începând cu data de 15.05.2020”, a anunțat Biroul de presă al administrației județene.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania