fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEKaufland livrează la domiciliu pachete standard cu alimente de bază

Kaufland livrează la domiciliu pachete standard cu alimente de bază

Publicat în

spot_img
spot_img

Kaufland a lansat programul „Kaufland livrează”, prin care clienții pot comanda pachete predefinite cu alimente de bază care le sunt livrate la domiciliu.

Potrivit companiei, platforma a fost creată pentru a veni în sprijinul celor care nu se pot deplasa în magazinele Kaufland sau care preferă comenzile online în această perioadă.

Kaufland livrează la domiciliu două tipuri de pachete standard cu alimente de bază: primul are 39 de kilograme și costă 150 de lei, iar al doilea, 46 de kilograme și costă 240 de lei.

Pachetele cuprind produse de panificație, făină, mălai, orez, ulei, conserve, lapte, zahăr, cafea, fructe, legume etc.

Mai multe detalii despre produse și despre cum puteți comanda găsiți pe platforma Kaufland.

(SURSA FOTO: Facebook.com / Kaufland România)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel