Adele le mulțumește de ziua ei „îngerilor” din linia întâi. Fotografia în care vedeta este vizibil transformată a strâns peste două milioane de like-uri în cinci ore

0
118

Adele a revenit în viața publică pentru a posta un mesaj, mulțumind „tuturor oamenilor din prima linie, lucrătorilor esențiali care ne țin în siguranță în timp ce își riscă viața”, potrivit BBC News.

Cântăreața scrie pe Instagram cu prilejul zilei ei de naștere. Adele a împlinit în 5 mai 32 de ani.

„Mulțumesc pentru dragostea (transmisă – n.r.) de ziua de naștere”, a scris ea. “Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în această perioadă nebună”.

Postarea, care este prima pe Instagram după cea de Crăciun, a început să devină virală după ce fanii cântăreței au început să remarce cu privire la pierderea în greutate. Postarea a adunat, îm cinci ore de la apariție, peste două milioane de like-uri și aproape 63.000 de comentarii.

Vine un nou album?

Imaginea postată pe contul de Instagram arată vedeta care stă în spatele unei coroane florale uriașe, cu un laptop și în filmare.

Cele trei albume de studio ale lui Adele au primit numele după vârstele la care le-a scos – 19, 21 și 25 de ani.

Există speculații că va reveni cu primul său nou album pentru cinci ani mai târziu în acest an.

În februarie, a apărut un videoclip despre interpretarea ei la nunta unei prietene, unde le-a spus invitaților: „Așteptați-mi albumul în septembrie”.

În postarea de miercuri pe Instagram, Adele a adăugat că cei din linia întâi „sunt cu adevărat îngerii noștri” și s-a semnat cu: „2020 ok, cu bine, multumesc x”.

FOTO: INSTAGRAM/ADELE

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania