Echipa de medici militari care a condus în ultima lună Spitalul Județean de Urgență din Deva a primit miercuri, din partea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, “Diplome de excelență” pentru munca depusă la comanda unității medicale.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Medicii militari care au coordonat activitata spitalului devean sunt: locotenent-colonel Constantin Vlase – manager, maior Bogdan Țambrea – director medical, locotenent-colonel Ioan-Cătălin Ciopei – director administrativ și locotenent-colonel Mihaiel-Sorin Vartolomei-Malenovschi – ofițer de stat major.

Titlul de ”Cetățean de onoare al Județului Hunedoara” și ”Diploma de Excelență” reprezintă cele mai înalte distincții conferite de Consiliul Județean Hunedoara unor persoane române sau străine, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea

 „Măsura numirii echipei militare de specialiști și-a dovedit eficiența, reușind ca în perioada parcursă de la data de 8 aprilie 2020, spitalul să fie manageriat exemplar, atingându-se obiectivele impuse de Starea de Urgență decretată pe teritoriul României. La momentul actual, numărul pacienţilor externaţi, adică vindecaţi, depăşeşte numărul pacineţilor internaţi. Din punct de vedere profesional, acesta este un semnal pozitiv care presupune faptul că această instituție medicală este funcţională, ghidându-se după proceduri şi circuite bine stabilite şi reglementate”, a declarat președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania