Ceremonia de absolvire din acest an la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) va fi transmisă prin sistem live streaming.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Momentul absolvirii este cu siguranță unul deosebit, fiecare generație lăsându-și amprenta în viața universității. De aceea ne dorim ca fiecare promoție care finalizează studiile la UVT să aibă parte de un eveniment unic, care să se transforme într-o amintire plăcută, de păstrat pentru întreaga viață. În contextul actual, în care ne adaptăm unor noi realități, vă propunem să transformăm „imposibilitatea momentului” în „unicitatea momentului”, în baza principiului „thinking out the box”. Astfel, vă invităm să scriem împreună un capitol nou în istoria Ceremoniei de Absolvire UVT, printr-un concept inedit – Ceremonia de Absolvire 2020 într-o formă digitalizată, transmisă prin sistem live streaming în data de 18 iulie 2020”, a anunțat UVT.

Momentul festiv va cuprinde și în acest an toate momentele firești ale unei ceremonii de absolvire: prezentarea listei absolvenților, cuvântul șefilor de promoție, sfaturile profesorilor, dar și ale unor oameni de succes din comunitate etc. Va fi o singură ceremonie, la nivelul întregii universități, unde fiecare facultate și program de studii vor fi distinct remarcate, urmată de un concert online dedicat special absolvenților UVT, susținut de artiști consacrați.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania