fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSS-a deschis al doilea magazin al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină...

S-a deschis al doilea magazin al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a deschis al doilea magazin cu produse din producția proprie și de la partenerii locali.

Magazinul este situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, la capătul liniei 33 (zona parking str. Băișoara).

La fel ca și la magazinul din campus, de pe Calea Mănăștur nr. 7, clienții vor găsi produse provenite de la Ferma Cojocna și Stațiunea de Cercetări Horticole ale USAMV Cluj-Napoca, de la Gourmeticus Academicum și de la partenerii locali ai universității.

Programul de funcționare al noului magazin este zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Contractul pentru metroul clujean, semnat în prezența premierului Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au participat, joi, la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).