Primarul Devei, Florin Oancea, s-a întâlnit joi cu echipa militară care a coordonat activitatea Spitalului Județean din Deva în timpul crizei provocate de epidemia de coronavirus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Primarul le-a acordat celor patru ofițeri care au coordonat activitatea spitalului diplome de excelență în semn prețuire și recunoștință pentru modul deosebit și profesionalismul cu care au gestionat situația de la unitatea militară. Este vorba despre locotenent-colonel Constantin Vlase – manager, maior Bogdan Țambrea – director medical, locotenent-colonel Ioan Ciopei – director administrativ și locotenent-colonel Mihaiel-Sorin Vartolomei-Malenovschi – ofițer de stat major.

“Acești oameni s-au descurcat admirabil. Au luat cele mai bune decizii, au repus pe picioare spitalul, au creat circuitele necesare și au implementat cu succes toate protocoalele și procedurile pentru siguranța personalului medical și a pacienților. Niciun cadru medical nu s-a mai infectat cu COVID-19, iar numărul externărilor pacienților este acum mai mare decât cel al internărilor. Medicii militari mi-au spus că au vindecat și persoane vârstnice care au fost externate și se află deja acasă”, a declarat primarul Florin Oancea.

Citește și

Diplome de excelență pentru conducerea militară a Spitalului Județean din Deva

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania