fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEO companie germană specializată în ceramică industrială investește în Sfântu Gheorghe

O companie germană specializată în ceramică industrială investește în Sfântu Gheorghe

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania germană Rauschert a ales Parcul Industrial din Sfântu Gheorghe (Câmpul Frumos) pentru dezvoltarea afacerii din România.

În urma licitaţiei care avut loc săptămâna trecută, societatea a concesionat un teren de 4.400 de metri pătrați în incinta Parcului, primind în chirie şi un birou în clădirea principală. Contractul de concesionare a fost semnat joi, urmând ca societatea să înceapă construcţia halei. În paralel cu construirea halei proprii, societatea intenționează să închirieze o hală de 500 de metri pătrați existentă în Parc pentru a putea începe activitatea de producţie, a anunțat Primăria Sfântu Gheorghe.

Compania operează în domeniul ceramicii industriale, la Câmpul Frumos urmând să asambleze componente electrice, și va crea în prima fază 20 de locuri de muncă pentru localnici.

„Decizia companiei Rauschert de a investi în parcul nostru industrial este o confirmare a eforturilor noastre zilnice depuse. Scopul nostru este să creăm un mediu propice pentru dezvoltarea activității partenerilor noștri”, ssusține directorul Parcului Industrial, Miklos Zoltán.

Compania germană Rauschert are o experienţă de peste 120 de ani în producerea de componente tehnice din ceramică, având peste 1.200 de angajaţi în cele 16 ţări în care este prezentă, printre care Germania, SUA, China, Japonia, Marea Britanie.

„Colaborarea excelentă, condițiile favorabile și infrastructura bună au contat în decizia noastră de a investi aici. Scopul nostru este să asigurăm locuri de muncă sigure, unde angajații să se simtă bine și să se poată perfecționa”, a declarat directorul Rauschert Romania, Klaus-Dieter Toews.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.