O companie germană specializată în ceramică industrială investește în Sfântu Gheorghe

Data:

Compania germană Rauschert a ales Parcul Industrial din Sfântu Gheorghe (Câmpul Frumos) pentru dezvoltarea afacerii din România.

În urma licitaţiei care avut loc săptămâna trecută, societatea a concesionat un teren de 4.400 de metri pătrați în incinta Parcului, primind în chirie şi un birou în clădirea principală. Contractul de concesionare a fost semnat joi, urmând ca societatea să înceapă construcţia halei. În paralel cu construirea halei proprii, societatea intenționează să închirieze o hală de 500 de metri pătrați existentă în Parc pentru a putea începe activitatea de producţie, a anunțat Primăria Sfântu Gheorghe.

Compania operează în domeniul ceramicii industriale, la Câmpul Frumos urmând să asambleze componente electrice, și va crea în prima fază 20 de locuri de muncă pentru localnici.

„Decizia companiei Rauschert de a investi în parcul nostru industrial este o confirmare a eforturilor noastre zilnice depuse. Scopul nostru este să creăm un mediu propice pentru dezvoltarea activității partenerilor noștri”, ssusține directorul Parcului Industrial, Miklos Zoltán.

Compania germană Rauschert are o experienţă de peste 120 de ani în producerea de componente tehnice din ceramică, având peste 1.200 de angajaţi în cele 16 ţări în care este prezentă, printre care Germania, SUA, China, Japonia, Marea Britanie.

„Colaborarea excelentă, condițiile favorabile și infrastructura bună au contat în decizia noastră de a investi aici. Scopul nostru este să asigurăm locuri de muncă sigure, unde angajații să se simtă bine și să se poată perfecționa”, a declarat directorul Rauschert Romania, Klaus-Dieter Toews.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primarul din Barcani, județul Covasna, premiază cu 100 de lei persoanele care prezintă probe cu cetățeni care aruncă iresponsabil gunoiul

Primarul comunei Barcani, din județul Covasna, Nicolae Pastor, a anunțat că persoanele care îi arată dovezi clare, fotografii sau videoclipuri, cu persoane care aruncă gunoaie în comună va primi, din salariul său, 100 de lei, informează Covasna Media. Amenda pentru aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor este între 1.000 și 2.500 de lei.

Cum obţin online şi folosesc în SPV semnătura electronică calificată? Paşii de urmat, în detaliu

În cazul optării pentru un certificat calificat de semnătură electronică emis de certSIGN – pe token sau în cloud– beneficiaţi de obţinerea 100% online a acestuia, prin identificare video la distanţă auditată şi certificată ca fiind echivalentă cu prezenţa fizică.