Compania germană Rauschert a ales Parcul Industrial din Sfântu Gheorghe (Câmpul Frumos) pentru dezvoltarea afacerii din România.

În urma licitaţiei care avut loc săptămâna trecută, societatea a concesionat un teren de 4.400 de metri pătrați în incinta Parcului, primind în chirie şi un birou în clădirea principală. Contractul de concesionare a fost semnat joi, urmând ca societatea să înceapă construcţia halei. În paralel cu construirea halei proprii, societatea intenționează să închirieze o hală de 500 de metri pătrați existentă în Parc pentru a putea începe activitatea de producţie, a anunțat Primăria Sfântu Gheorghe.

Compania operează în domeniul ceramicii industriale, la Câmpul Frumos urmând să asambleze componente electrice, și va crea în prima fază 20 de locuri de muncă pentru localnici.

„Decizia companiei Rauschert de a investi în parcul nostru industrial este o confirmare a eforturilor noastre zilnice depuse. Scopul nostru este să creăm un mediu propice pentru dezvoltarea activității partenerilor noștri”, ssusține directorul Parcului Industrial, Miklos Zoltán.

Compania germană Rauschert are o experienţă de peste 120 de ani în producerea de componente tehnice din ceramică, având peste 1.200 de angajaţi în cele 16 ţări în care este prezentă, printre care Germania, SUA, China, Japonia, Marea Britanie.

„Colaborarea excelentă, condițiile favorabile și infrastructura bună au contat în decizia noastră de a investi aici. Scopul nostru este să asigurăm locuri de muncă sigure, unde angajații să se simtă bine și să se poată perfecționa”, a declarat directorul Rauschert Romania, Klaus-Dieter Toews.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania